Media

Θανάσης Πάτρας: Η τηλεοπτική πρόταση στη Χρηστίδου, η διαχείριση του στρες, η Φάρμα & οι κόντρες

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για όλα... 

Από τις πρώτες του κουβέντες με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θανάσης Πάτρας αποκάλυψε ότι βρέθηκε στην παρουσίαση… κατά λάθος.

«Ήθελα να κάνω το «Πάμε Πακέτο». Άμα ψήνεσαι…», είπε στην Σίσσυ Χρηστίδου κάνοντάς της και τηλεοπτική πρόταση. Και συνέχισε: «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται κι όπου με πάει».

Ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, το «Mega Kαλημέρα», αναφέρθηκε στη διαφορά που βλέπει στην καθημερινότητά του τώρα που κάνει πρωινή ζωντανή εκπομπή:

«Είναι άλλη διάθεση που έχει ο κόσμος το Σαββατοκύριακο. Είναι διαφορετικό το κοινό σε σχέση με το καθημερινό. Το Σαββατοκύριακο όλες οι ζώνες θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά καλές και δημιουργούν καλή εντύπωση στον κόσμο, ώστε να καθιερωθείς επαγγελματικά».

Όσο για τον τρόπο που διαχειρίζεται το άγχος της καθημερινότητας ο Θανάσης Πάτρας είπε:

«Αν αγχωθώ επειδή κάνω καθημερινό, τι θα αλλάξει; Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να στρεσάρομαι. Επειδή έχω στρεσαριστεί πολύ στη ζωή μου – μπορεί να έχω περάσει δύσκολα, που δεν μπορείς να φανταστείς και δεν επικοινωνούνται αυτά κιόλας – λες από ένα σημείο και μετά this is my life. Αυτό είναι που με κάνει ευτυχισμένο, να περνάει η μέρα. Δεν κάνω σχέδια για το τι θα κάνω του χρόνου ή του παραχρόνου», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του τηλεοπτικά μέσα από τη Φάρμα όπου συμμετείχε, ο Θανάσης Πάτρας είπε:

«Η τηλεόραση έχει συγκεκριμένα προϊόντα που είναι mega projects, τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση και τα βλέπει ο κόσμος. Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις σε ένα τέτοιο project και να αποκτήσεις μεγάλη δημοσιότητα, είναι δέλεαρ. Συν το οικονομικό, συν ότι μπαίνεις στη συνείδηση του κόσμου, αποκτάς νεανικό κοινό. Άρα γιατί να μην το κάνω;»,

Ο Θανάσης Πάτρας επίσης είπε ότι εκείνο που τον ενοχλεί είναι όταν οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν τον τηλεοπτικό αέρα για τις μεταξύ τους κόντρες.

«Πολλές φορές μπορεί να μην υπάρχει θέμα και στο πλαίσιο της αυτοαναφορικότητας να το κάνουμε θέμα. Δεν νομίζω ότι ο τηλεοπτικός αέρας πρέπει να χρησιμοποιείται για αυτό τον λόγο. Δεν αφορά τον κόσμο», τόνισε ο παρουσιαστής.

Δείτε όλα όσα είπε ο Θανάσης Πάτρας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved