Media

O Κόρο τρολάρει τον Τριαντάφυλλο: «Στέλνω τα φιλιά μου. Φαίνεται πως είναι ο μεγαλύτερος φαν μου»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για τις κόντρες, τα μίση και τα πάθη που έχει προκαλέσει. 

Είναι γνωστό ότι ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έζησε με τον Κόρο το 2021 στον Άγιο Δομίνικο όταν ο τελευταίος έφτασε να τον αφήσει νηστικό μετά από μία πολύ καλή ψαριά που είχε κάνει.

Από τότε, ο τραγουδιστής δείχνει με κάθε ευκαιρία την έντονη αντιπάθειά του στο πρόσωπο του Κόρομι, όμως εκείνος είπε να είναι πιο... γενναιόδωρος στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο Γεια σου.

koromi.jpg

«Όπως φαίνεται ο Τριαντάφυλλος με παρακολουθεί ανελλιπώς, πρέπει να είναι ο πιο μεγάλος φαν μου» είπε με διάθεση... τρολαρίσματος ο Γιώργος Κόρομι λέγοντας πως δεν νιώθει ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τον Τριαντάφυλλο και πως η οποιαδήποτε παρεξήγηση ανάμεσά τους είχε συμβεί δύο χρόνια πριν.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε αν συναντούσε τυχαία τον Τριαντάφυλλο κάπου έξω, ο Κόρο είπε ότι θα τον χαιρετούσε αλλά τίποτα παραπάνω καθώς δεν νιώθει ότι έχει να πει κάτι μαζί του.

Δείτε τι άλλο είπε ο Γιώργος Κόρομι στην εκπομπή Γεια σου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved