Media

O Κόρο τρολάρει τον Τριαντάφυλλο: «Στέλνω τα φιλιά μου. Φαίνεται πως είναι ο μεγαλύτερος φαν μου»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για τις κόντρες, τα μίση και τα πάθη που έχει προκαλέσει. 

Είναι γνωστό ότι ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έζησε με τον Κόρο το 2021 στον Άγιο Δομίνικο όταν ο τελευταίος έφτασε να τον αφήσει νηστικό μετά από μία πολύ καλή ψαριά που είχε κάνει.

Από τότε, ο τραγουδιστής δείχνει με κάθε ευκαιρία την έντονη αντιπάθειά του στο πρόσωπο του Κόρομι, όμως εκείνος είπε να είναι πιο... γενναιόδωρος στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο Γεια σου.

«Όπως φαίνεται ο Τριαντάφυλλος με παρακολουθεί ανελλιπώς, πρέπει να είναι ο πιο μεγάλος φαν μου» είπε με διάθεση... τρολαρίσματος ο Γιώργος Κόρομι λέγοντας πως δεν νιώθει ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τον Τριαντάφυλλο και πως η οποιαδήποτε παρεξήγηση ανάμεσά τους είχε συμβεί δύο χρόνια πριν.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε αν συναντούσε τυχαία τον Τριαντάφυλλο κάπου έξω, ο Κόρο είπε ότι θα τον χαιρετούσε αλλά τίποτα παραπάνω καθώς δεν νιώθει ότι έχει να πει κάτι μαζί του.

Δείτε τι άλλο είπε ο Γιώργος Κόρομι στην εκπομπή Γεια σου:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved