Media

MasterChef: Το παιδικό ψυχολογικό «τραύμα» του Σωτήρη Κοντιζά - «Τι κουβαλάς ρε φίλε;»

Gossip-tv Team

Ο κριτής του MasterChef και διακεκριμένος σεφ Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε ένα παιδικό του τραύμα και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας στο σημερινό επεισόδιο. 

Μπορεί το MasterChef να οδεύει προς το τέλος του όμως οι κριτές εξακολουθούν να βρίσκονται σε κέφια και να χαρίζουν απλόχερα το γέλιο με τα αστεία τους.

Μετά το αυτοτρολάρισμα του Σωτήρη Κοντιζά που έριξε ένα σκουπισματάκι στο πλατό καθώς φορούσε την κατάλληλη ενδυμασία, στη συνέχεια ο ίδιος κριτής συνέχισε να «δίνει

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξομολογήθηκε ένα ψυχολογικό «τραύμα» των παιδικών του χρόνων και το θυμήθηκε στο συγκεκριμένο επεισόδιο που οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να εμπνευστούν με κεντρική ιδέα το παγωτό.

«Να πω κάτι που θυμάμαι; Το έκανε για να μου δώσει ένα μάθημα ο πατέρας μου. Ήταν κάπου που σέρβιρε ένα φοβερό παγωτό καϊμάκι και εγώ γκρίνιαζα ότι ήθελα το μεγαλύτερο μέγεθος και μου είπε εγώ θα το παραγγείλω αλλά αν δεν το φας δεν θα φας άλλο παγωτό. Και του λέω “μέσα”. Μου το παρήγγειλε και δεν μπόρεσα να το φάω και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού δεν μου πήρε άλλο», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Τι κουβαλάς ρε φίλε;» είπε γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε παραπάνω το στιγμιότυπο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved