Media

Ελίνα Παπίλα: Απαντά στον Μικρούτσικο – «Δεν με χτυπάνε τα αρνητικά σχόλια»

Gossip-tv Team

Ποια ήταν η απάντηση της Ελίνας Παπίλα στα αρνητικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικο;

«Χείμαρρος» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για «μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα».

«Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας. Η εκπομπή πάει εκεί που της αξίζει, στα μονοψήφια», δήλωσε.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Ελίνα Παπίλα, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί με τον τρόπο της απέναντι στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί.

papila.jpg

«Δεν έχω να πω κάτι στον Ανδρέα Μικρούτσικο», είπε αναφερόμενη στα σχόλια του παρουσιαστή, ενώ για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως εκείνη και οι συνεργάτες της περνούν ωραία στον αέρα.

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αλλά προσπαθούμε. Δεν με «χτυπάνε» τα αρνητικά σχόλια, είναι στα πλαίσια της δουλειάς», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως εάν ο ΑΝΤ1 της ζητήσει να μείνει παραπάνω απ’ όσο προβλέπει το συμβόλαιό της θα μείνει, ενώ τόνισε πως δεν έχει ακούσε ότι θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη χρονιά. Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αυτή της άφησε ωραία γεύση, ενώ ανέφερε πως συνεργάστηκε με ωραίους ανθρώπους.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved