Media

Μαρία Αντωνά: «Ήταν δύο ώρες κάτω από το σπίτι μου! Θα του ζητήσω και συγγνώμη;»

Gossip-tv Team

 H Μαρία Αντωνά με αφορμή τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί σχετικά με την εκπομπή, First Dates, αποκάλυψε ένα αποτυχημένο ραντεβού που είχε.

Αρχικά ανέφερε: «Θέλεις τώρα να μου πεις ότι αν ήταν κάποιο καλό κομμάτι, θα πήγαινε στο First Dates; Η γιαγιά μου ξέρεις τι έλεγε; Κάποιο κουσούρι θα έχει».

Και πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Εγώ έχω κάνει χειρότερα. Πριν πάρα πολλά χρόνια μιλούσα κι εγώ με ένα παλικάρι, ψηλός. Έχω μετανιώσει ήδη για το ραντεβού πριν βγω. Έχει έρθει κάτω από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο και περίμενε δύο ώρες…Το σκεφτόμουν, πήγαινα από δω από κει… δεν κατέβηκα ποτέ. Κάποια στιγμή έφυγε».

maria-antona-(1).jpg

Όταν οι συνεργάτες της εκπομπής της είπαν ότι είναι μία ευκαιρία να του ζητήσει συγγνώμη μέσα από την εκπομπή, εκείνη είπε: «Οι άντρες σε αυτά επιμένουν, γιατί να του ζητήσω συγγνώμη; Κάτι θα έκανε όμως. Έτσι στα καλά καθούμενα θα το έκανα;».

Και λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Σαράντος είπε: «Έχω πάθει σοκ, γιατί μόλις έμαθα ποιος είναι αυτός που περίμενε την Αντωνά κάτω από το σπίτι της δύο ώρες. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved