Media

MasterChef - Ηλίας Κιαζόλι: «Φέτος ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Ήθελα νικητή τον Πορφύρη»

Gossip-tv Team

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού ριάλιτι μαγειρικής ο Ηλίας Κιαζόλι, ο παίκτης του MasterChef, που μπήκε και ξαναβγήκε από το παιχνίδι, μίλησε στην εκπομπή Super Kατερίνα.

Ο πρώην δις παίκτης του MasterChef μίλησε μεταξύ άλλων για την κακή σχέση που είχε με τη Μαρία Μπέη στο παρελθόν.

«Εντάξει, μωρέ, αλλάζουν οι καταστάσεις στη ζωή μας. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλύτερη από το περσινό. Φέτος ήταν πιο δύσκολα και τα παιδιά τα έχουν πάει πολύ καλά.

Ιδανικά εγώ θα ήθελα νικητή τον Πορφύρη αλλά έφυγε. Όποιος και να κερδίσει το ίδιο μου κάνει εμένα προσωπικά, και οι τρεις είναι αρκετά καλοί.

4d3e8a38-ilias.jpg

Ο Νίκος Τράκας έχει σχέση με τη μαγειρική, ασχέτως του ότι τα έχει παρατήσει τα τελευταία χρόνια, δούλεψε και στη Δανία, ήμουν κι εγώ εκεί. Ο διαγωνισμός είναι λίγο περίεργος. Μπορεί να είσαι αρκετά καλός και να χάσεις από μία κακή μέρα. Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια».

Όταν ρωτήθηκε αν τον βοήθησε το ΜasterChef στην καριέρα του είπε ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η δεύτερη είσοδός του στο παιχνίδι δεν του έκανε κακό.

ilias-kiazoli.jpg

«Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στις μαγειρικές μου ικανότητες και δεν θα ήταν εύκολο να ξεφύγω μαγειρικά» είπε ο Ηλίας όταν ρωτήθηκε αν έκανε καλά που μπήκε στο παιχνίδι για δεύτερη φορά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved