Media

Survivor All Star: Νέο επεισόδιο με τον Τάκη - Οι Μπλε αρνούνταν να συνεχίσουν & διακόπηκε ο αγώνας

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Εκτός ορίων ξέφυγε για ακόμα μία φορά ο αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας και ο Τάκης Καραγκούνιας είναι για ακόμα μία φορά ο πρωταγωνιστής. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης έχασε στο ματσάρισμα και εκνευρισμένος για την ήττα του, κλώτσησε έναν κουβά ο οποίος όμως ήταν βαρύς και προκάλεσε τραυματισμό στο πόδι του.

Ο Τάκης απευθύνθηκε στο ιατρικό προσωπικό προκειμένου να δει τι συμβαίνει με το πόδι του καθώς πονούσε και την ίδια ώρα οι Μπλε, ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά του, απευθύνθηκαν στους ανθρώπους της παραγωγής προκειμένου ο Τάκης να πάρει πέναλτι για τη συμπεριφορά του.

Πράγματι, ο Τάκης, όπως διαγνώστηκε από τους γιατρούς έχει τραυματίσει το πόδι του σοβαρότερα από ό,τι θα πίστευε κανείς και του απαγόρευσαν να συνεχίσει στον αγώνα. Κάτι που έκανε ακόμα πιο έξαλλους τους Μπλε οι οποίοι επέμειναν στην απόφασή τους να ζητήσουν πέναλτι, αρνούμενοι να συνεχίσουν τον αγώνα αν προηγουμένως δεν εισακούγονταν στο αίτημά τους.

Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να ανακοινώσει την διακοπή του αγώνα μέχρι νεοτέρας με τους Μπλε και τους Κόκκινους να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους, με τους μεν να κατηγορούν τους δε για την πιθανότητα να μην καταφέρουν τελικά να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας που είναι πολύτιμο για όλους αφού οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν και να περάσουν λίγο χρόνο με μέλη των οικογενειών τους που έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved