Media

Survivor: Μαρτίκας για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κρίμα, έμπαινε στο σπίτι μου, δεν θα ξαναμπεί ποτέ»

Gossip-tv Team

Πρωινό μας: Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Ο φαρμακοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει και τα όσα έχει πει για εκείνον η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την οποία διατηρούσαν και φιλικές σχέσεις. Μαζί του ήταν και η σύντροφός του Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μια παρουσιάστρια είπε ότι δεν της άρεσε που ο Σπύρος με φιλούσε και κοιτούσε την κάμερα. Ο Σπύρος είχε πάθει πολιτισμικό σοκ, ένιωθε άβολα, ήθελε να είναι διαχυτικός με εμένα αλλά δεν μπορούσε. Αντί να δουν ένα ζευγάρι και να πουν “τι ωραία που είναι ερωτευμένοι” κάθονται και λένε ότι κακία υπάρχει», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα να συμπληρώνει:

martikas.PNG

«Δεν νομίζω ότι επειδή αγκάλιασα και φίλησα την κοπέλα μου μπροστά στις κάμερες, έπρεπε να αλλάξει σήμανση η εκπομπή. Αυξήθηκε η αγάπη μου για την Βρισηίδα, γιατί όσο έλειπα ήταν κυρία. Εγώ ήμουν εκεί και πάλεψα για εκείνη».

Όσο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν θα ήθελα ούτε η Βρισηίδα αλλά ούτε και εγώ να υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε υψηλά το αίσθημα της αυτοεκτίμησης για να υποτιμήσουμε τόσο πολύ τους εαυτούς μας. Ένα μεγάλο κρίμα για όλο αυτό που έγινε, γιατί έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved