Media

My Style Rocks-Επικό... τρολάρισμα σε παίκτρια από Σκουλό: «Μία μπάλα παγωτό βανίλια & μία σοκολάτα»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Όταν ήρθε η στιγμή να σχολιάσει και να βαθμολογήσει ο Δημήτρης Σκουλός τις στυλιστικές επιλογές της Αναστασίας Σαμαρά, χάρισε απλόχερα το γέλιο! 

Μεγάλη αποτυχία φαίνεται πως ήταν η επιλογή της διαγωνιζόμενης να φορέσει ένα λευκό σύνολο που είχε συνδυάσει με μαύρο πουκάμισο αλλά εκείνο που έδειξε να ρίχνει πολύ τη βαθμολογία της ήταν το καπέλο που επέλεξε να συνδυάσει το οποίο όπως είπε ο Σκουλός, παρέπεμπε σε... παγωτατζή!

Ο γνωστός φωτογράφος μάλιστα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο τρόλαρε την Αναστασία λέγοντάς της πως θα ήθελε από εκείνη να του σερβίρει ένα παγωτό με γεύσεις βανίλια και σοκολάτα.

Φυσικά η διαγωνιζόμενη έβαλε τα γέλια και το ίδιο έκανε όταν ήρθε η σειρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να την κρίνει η οποία είπε ότι το outfit της την παρέπεμπε και εκείνη σε... νοσοκόμα.

Ευτυχώς για την Αναστασία και παρά την αρνητική κριτική που δέχτηκε, δεν πήρε και τους χαμηλότερους βαθμούς καθώς όλοι οι κριτές παραδέχτηκαν πως ενώ ήταν όλα τα κομμάτια της εμφάνισής της πολύ ωραία, δεν τα είχε συνδυάσει κατάλληλα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved