Media

Αποστόλης, Αντιγόνη, Ειρήνη Ψυχράμη: «Και τα επτά αδέλφια έχουμε σπουδάσει μουσική»

Gossip-tv Team

Ο Αποστόλης, η Αντιγόνη και η Ειρήνη Ψυχράμη βρέθηκαν στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησαν για τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις αλλά και για την πολυμελή οικογένεια από την οποία προέρχονται.

Όπως αποκάλυψε η Αντιγόνη Ψυχράμη, η ίδια και τα αδέλφια της Αποστόλης, Αλέξανδρος και Ειρήνη ασχολούνται και με το τραγούδι και με την υποκριτική όμως όλα τα αδέλφια έχουν σπουδάσει μουσική.

Τα τρία αδέλφια που ήταν παρόντα στο στούντιο, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένειά τους, τονίζοντας πως οι γονείς τους υπήρξαν ήρωες καθώς δεν τους έλειψε ποτέ τίποτα.

adelfia-psixrami.jpg

Στη συνέχεια η Αντιγόνη που πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδιά της, ενώ ο Αποστόλης μίλησε για την ιδιότητά του ως δάσκαλος μουσικής αλλά και ως μεταγλωττιστής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γκρουπάκι που έχει δημιουργήσει με την Ειρήνη. Τέλος, η Ειρήνη αναφέρθηκε και στα δικά της ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με το παιδικό θέατρο.

Ο Αποστόλης είπε ότι είναι εκείνος ο μεγαλύτερος αδελφός και έχει διαφορά με τον μικρότερο της οικογένειας, τον αδελφό τους Ανδρέα, 15 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved