Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής (Μπισμπίκης) έριξε τα γαλλικά του αλλά το Twitter τού ρίχνει ευθύνες!

Gossip-tv Team

Αυτή η νύχτα μένει: Μπορεί ο Στρατής να τα... 'χωσε και να ένιωσε δικαιωμένος με τις εξελίξεις όμως δεν πήραν όλοι το μέρος του!

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Αλήθεια για τις «βρωμοδουλειές» του Χρήστου Αναγνώστου έχουν ταράξει το Αγρίνιο και πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Όταν ο Στρατής έμαθε από τα χείλη του ίδιου του εκδότη της εφημερίδας τα όσα έγραψε, είχε έρθει η στιγμή για εκείνον να ξεσπάσει. Να νιώσει δικαιωμένος για όλα όσα έζησε εξαιτίας του Αναγνώστου και της άλλοτε συντρόφου του Μαρίνας η οποία παραμένει εξαφανισμένη και μόνο η Βρεττώ (και εμείς οι τηλεθεατές φυσικά) γνωρίζουμε πού είναι.

nyxtaa-1-1160x638.jpg

Ξέσπασε, φώναζε, έβριζε και το... ευχαριστήθηκε ο Στρατής που ο Χρήστος επιτέλους έπαιρνε αυτό που του άξιζε.

Η δικαίωση αυτή όμως που ένιωσε ο Στρατής δεν φάνηκε να βρίσκει σύμφωνους και τους τηλεθεατές οι οποίοι θεωρούν πως και εκείνος φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον ίδιο, τη Μαρίνα και τον Χρήστο.

Οι τηλεθεατές τού υπενθύμισαν μάλιστα πολλά λάθη του στην ιστορία που παρακολουθούμε. Φυσικά, τα σχόλια έδωσαν και πήραν, με το Twitter να παίρνει φωτιά από τους χρήστες που θέλουν να αποδοθεί... δικαιοσύνη.

Δείτε κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved