Media

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση και άφησε αιχμές περί στρατηγικής

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Οι Μπλε ηττήθηκαν από τους Κόκκινους στον αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και φυσικά είχε έρθει η στιγμή για να ψηφίσουν οι Μαχητές τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία που ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση από τους Μπλε τον Γιώργο Ασημακόπουλο -είχε προηγηθεί ο πρώτος αγώνας ασυλίας που έχασαν οι Κόκκινοι και έβγαλαν στον τάκο τον Βασάλο- απόψε οι Μαχητές έπρεπε να αναδείξουν τον νέο παίκτη προς αποχώρηση.

bartzis.jpg

Η ομάδα έδειξε να είναι αρκετά εκνευρισμένη με την ήττα της και τα μέλη της έδειξαν να απαντούν με ειλικρίνεια στον Λιανό στο αποψινό Συμβούλιο του νησιού που για ακόμα μία φορά είχε αρκετή ένταση.

Οι περισσότεροι από τους Μπλε ψήφισαν τον Νίκο Μπάρτζη με κάποιους από τους συμπαίκτες του να υποστηρίζουν ότι τον ψηφίζουν για αγωνιστικούς λόγους ως έναν από τους πιο αδύναμους παίκτες.

Ο Νίκος πάντως ψήφισε τη Στέλλα για αποχώρηση χωρίς όμως να δώσει κάποια εξήγηση για την ψήφο του.

Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από τον Λιανό, ο Νίκος Μπάρτζης παίρνοντας τον λόγο άφησε αιχμές περί στρατηγικής από την πλευρά των συμπαικτών του.

Δείτε το βίντεο με την ψηφοφορία των Μπλε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved