Media

Χριστίνα Σούζη: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το τροχαίο

Gossip-tv Team

Στο νοσοκομείο παραμένει η Χριστίνα Σούζη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

Όπως είπε και η μετεωρολόγος στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό Μας:

«Έφτανα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Έλεγα δόξα τον Θεό περπατάω. Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού για να παρκάρα. Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει... Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα χέρια μου ήταν γεμάτα με αίμα. Είδε τις φωτογραφίες η κόρη μου που είναι στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ. Μόλις ξεπρηστώ θα πιάσω δουλειά αμέσως. Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγαπάει».

souzi-proino-mas.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Χριστίνα Σούζη εξακολουθεί να νοσηλεύεται και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών την θέλουν να μεταβαίνει στο σπίτι της την ερχόμενη Τρίτη με Τετάρτη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν πότε θα πάρει εξιτήριο.

Όσον αφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση, η Χριστίνα Σούζη προβλέπεται να μας πει τον καιρό στον ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved