Media

Survivor All Star: Η απουσία του Ασημακόπουλου και η δύσκολη μέρα του Μπάρτζη χωρίς το στήριγμά του

Gossip-tv Team

O Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star και ο Νίκος Μπάρτζης προσπαθεί να το διαχειριστεί.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 11/6 οι παίκτες των δύο ομάδων θέλησαν να σχολιάσουν την αποχώρηση και το γεγονός πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει χάσει το πιο ισχυρό του στήριγμα.

Ο παίκτης τόνισε: «προσπαθούσα να το κάνω μέσα μου πιο ελαφρύ αλλά, όταν ξεκίνησε και μίλαγε ο Ασημακόπουλος, με αυτά που είπε με έκανε και συγκινήθηκα. Και ένα δάκρυ έτρεξε. Σε μια, δυο, μαξ τέσσερις εβδομάδες πάλι θα ιδωθούμε και όλα θα είναι καλά. Έξω υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα, δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για τόσο μικρά πράγματα».

SURV4.jpg

«Τώρα που έφυγε ο Ασημακόπουλος, θεωρητικά, ο Νίκος θα μείνει μόνος του. Από ότι λέει κιόλας γιατί το μοναδικό του στήριγμα μέσα στο παιχνίδι έλεγε ότι ήταν ο Ασημακόπουλος. Κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί πρακτικά, όχι θεωρητικά, κάνει με όλους παρέα. Αράζει με όλη την μπλε ομάδα και με τον Κωνσταντίνο τον τελευταίο καιρό οπότε δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτή η καραμελίτσα: είναι το μοναδικό μου στήριγμα, θέλω να τον στηρίξει ο κόσμος και όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor All Star.

«Εντάξει, ο Μπάρτζης στεναχωρήθηκε γιατί είναι φίλος του, δεν λέω. Έβαλε και τα κλάματα χθες στο συμβούλιο, τον είδα στεναχωρημένο, δεν αντιλέγω αλλά όλοι οι υπόλοιποι που ξεκινάνε να λένε “θα μας λείψει ο Γιώργος”… δεν τα ακούω καθόλου αυτά! Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας εδώ μέσα λέει “ένας ακόμα λιγότερος για τον τελικό” και αυτό είναι» υπογράμμισε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved