Media

MasterChef Τελικός: Η «βαρεμάρα» του Νίκου Τράκα και η «επανάληψη» που τον κούρασε

Gossip-tv Team

Ο ένας εκ των δύο φιναλίστ του MasterChef, ο Νίκος Τράκας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star λίγα 24ωρα πριν την βραδιά του μεγάλου τελικού.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δύο φιναλίστ του φετινού MasterChef, το οποίο αυτή την Τετάρτη 14 Ιουνίου ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

«Με έχει κουράσει η επανάληψη σε αυτό τον διαγωνισμό. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη και έκλεισε εκεί. Δεν είναι παράπονο αλλά είναι δικό μου εσωτερικό, βαρεμάρα. Τα παιδιά έκαναν καλύτερη προσπάθεια από εμάς. Χαίρομαι για τον Άγγελο που κέρδισε 5.000 ευρώ. Ένας πόντος είναι, καλύπτεται εύκολα», είπε ο Νίκος Τράκας στην κάμερα του Star.

trakas-(5).jpg

«Νομίζω ότι το σπίτι είναι πολύ μεγάλο, οπότε σχεδόν δεν τον βλέπω. Αρχίζω να τσιρίζω να δω αν με ακούσει.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Συνέχεια με ρωτάει αν είμαι έτοιμη και προσπαθεί να με αγχώσει. Μπορεί να είναι και μία στρατηγική αυτό που κάνει ο Νίκος. Προσπαθεί να με αγχώσει γιατί ξέρει πως αν με αγχώσει δεν θα καταφέρω να βγάλω το πιάτο στη δοκιμασία. Είμαι τέρας ψυχραιμίας.

mpeh-(2).jpg

Νομίζω ότι θα ήταν πιο ωραίο να είμαι με τον Γιώργο Πορφύρη στον τελικό. Νιώθω μια πίεση ότι και καλά ο Νίκος πρέπει να κερδίσει το MasterChef. Δεν έγινε και κάτι να μην κερδίσεις ζήσε το», είπε η Μαρία Μπέη σε αντίστοιχες δηλώσεις από τα παρασκήνια του διαγωνισμού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved