Media

Survivor All Star: Ο Βασάλος έριξε αγκωνιά στον Μπάρτζη & ο Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Μάχη σώμα με σώμα ήταν αυτή που έδωσαν απόψε (14/6) οι παίκτες στον στίβο μάχης μόνο που στο ματσάρισμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά. 

Οι δύο παίκτες μάχονταν για να κατακτήσουν τον πόντο για την ομάδα τους μόνο που ήταν τόσο πωρωμένοι με τη νίκη που άρχισαν τα έντονα τζαρτζαρίσματα που λίγο έλειψαν να στοιχίσουν σε... δόντια! Και αυτό γιατί έριχναν αγκωνιές ο ένας στον άλλον και θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει αρκετά.

Ο Γιώργος Λιανός, βλέποντας από νωρίς πως η αδρεναλίνη έχει ανέβει επικίνδυνα και πως τα πράγματα λίγο θέλουν για να ξεφύγουν, όταν είδε την αγκωνιά του Βασάλου στον Μπάρτζη που τον τζαρτζάριζε από πίσω, αποφάσισε να σφυρίξει ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κάτι που παραδέχτηκε και κατά τη διακοπή του αγώνα ο Λιανός, ζητώντας την προσοχή όλων ώστε να συνεχίσουν ομαλά στον στίβο μάχης.

Πράγματι, Βασάλος και Μπάρτζης συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει, με τον Κωνσταντίνο τελικά να κερδίζει τον συγκεκριμένο πόντο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα συνέβησαν ανάμεσά τους...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved