Media

Survivor All Star: Το έπαθλο που απόλαυσαν οι Μπλε -πλην του τραυματισμένου Μπάρτζη- και η αποχώρηση

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Μετά από τη νίκη τους, οι Μπλε μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που πήραν μαζί τους μιας και είχαν τη δυνατότητα απόλαυσαν ένα μοναδικό έπαθλο με extreme θαλάσσια σπορ στην Πούντα Κάνα αλλά και ένα μοναδικό γεύμα. 

Ο Νίκος Μπάρτζης, αν και ακολούθησε την παρέα, λόγω ενός τραυματισμού που είχε στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσε να τους ακολουθήσει στα extreme sports που έκαναν οι υπόλοιποι.

Έμεινε στην παραλία, στη σκιά να απολαμβάνει την υπέροχη θέα και να περιμένει πότε θα επέστρεφαν οι συμπαίκτες του για να απολαύσουν όλοι μαζί ένα μοναδικό γεύμα.

353723382_179311194818296_8893945591981666210_n.jpg

Αυτό και έγινε, με τους παίκτες να δείχνουν ενθουσιασμένοι. Δείτε τους στην περιήγησή τους στην Πούντα Κάνα και στις περιπέτειές τους με extreme sports.

Η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν πως η Μελίνα Μεταξά θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης και τελικά βγήκαν αληθινοί!

Η Μελίνα ήταν συνυποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Μάλιστα ήταν η πρώτη που βγήκε στον τάκο την εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της αφού οι Κόκκινοι έχασαν την πρώτη ασυλία και τελικά ήταν εκείνη που σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιανού ήταν εκείνη που έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του παρουσιαστή παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved