Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τραγωδία στην Πύλο: «Σφίγγεται η καρδιά μας»

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή  μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day για το ναυάγιο της Πύλου με 79 νεκρούς μετανάστες και εκατοντάδες αγνοούμενους στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε:: «Πάντως παιδιά, αυτή η ιστορία των διακινητών που εκμεταλλεύονται την ελπίδα κάποιων ανθρώπων, την αγωνία τους για μία καλύτερη ζωή και τελικά να έχουν αυτήν την κατάληξη που πολύ συχνά την έχουμε, σφίγγεται η καρδιά μας».

stamatina-pilos.jpg

Και πρόσθεσε: «Διάβασα χθες στα social media, εννοείται ότι πρωτοστάτησε κι αυτό το hashtag, που έλεγε ότι σταματήστε τους πολέμους και τις συρράξεις στις χώρες μας για να σταματήσουμε κι εμείς να θέλουμε να έρθουμε στις χώρες σας και να κινδυνεύουμε για να έρθουμε στις χώρες σας. Δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι δεν ξύπνησαν μία ημέρα και είδαν την Ευρώπη σαν τη γη της επαγγελίας. Όταν επιτιθέμεθα οι δυτικοί στις χώρες τους»!

Και υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την ασύλληπτη τραγωδία: «Μιλάμε για πάρα πολλούς νεκρούς, μιλάμε για μέτρα που πρέπει να ληφθούν αλλά αυτό νομίζω ότι είναι μία συζήτηση που πρέπει να ξεκινήσει αφού κάνουμε την καταμέτρηση των απωλειών».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved