Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Gossip-tv Team

 Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα αλλά αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Αρχικά ανέφερε για την περιπέτεια με την υγεία της: «Τρόμαξα πολύ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη, για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Περιμένεις να σου απαντήσω αν έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν; Οι συζητήσεις γίνονται όταν ολοκληρωθούν οι συνεργασίες επίσημα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω μια σχέση συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Πρωινό μας” ως τις αρχές Ιουλίου, τη σέβομαι, την τιμώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι άλλο».

afroditiag_353585330_1259358211366375_1212897797388769674_n.jpg

Θα ήθελε να συνεχίσει με την ίδια ομάδα και την επόμενη σεζόν στο Πρωινό Μας είπε: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απαντήσω με την έννοια ότι είναι επαγγελματικό αυτό που με ρωτάς. Αλλάζουν όμως κάποια δεδομένα και δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια συζήτηση. Θα ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό επαγγελματικά για μένα. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να κάνω κάτι με πολύ καλούς όρους, οπότε θα σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω του χρόνου. Σε προσωπικό επίπεδο πέρασα πολύ καλά με αυτή την ομάδα. Την Φαίη την αγαπώ. Δεν έχω μπει σε διαδικασία πιο έντονων συζητήσεων και λόγω αυτού που μου έτυχε. Είναι κάτι για το οποίο δεν πιέζομαι και θα γίνει στην ώρα του».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Breakfast @ Star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved