Media

Survivor - «Πάγωσε» η Μελίνα - «Το είπε αυτό η Εύη Σαλταφερίδου; Συγχαρητήρια»

Gossip-tv Team

Η Μελίνα Μεταξά έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο Πρωινό μας μετά το survivor all star και έμεινε κάγκελο όταν ενημερώθηκε ότι η Εύη Σαλταφερίδου είπε ότι η Μελίνα δεν χώνευε καμία γυναίκα μέσα στο Survivor.

Αρχικά είπε: «Δεν θα πω τη γνώμη μου για τη Σταυρούλα, το αφήνω εδώ. Φόραγα μια φόρμα του Κωνσταντίνου την οποία είχε κόψει και δε τη χρησιμοποιούσε καθόλου. Δεν έχουμε ρούχα, οπότε τη χρησιμοποιούσα. Μήπως ήμουν ένα άτομο που δέχθηκα επίθεση από όλα τα υπόλοιπα άτομα; Πολλοί είχαν πρόβλημα επειδή η Κύπρος στηρίζει τα παιδιά της και τα αγαπάει πάρα πολύ. Φοβούνται ή το έχουν στο μυαλό τους»!

melina_metaxa_official_90087621_118160149800032_7899686395139218518_n.jpg

Όταν ενημερώθηκε τα όσα είπε για εκείνη η Σαλταφερίδου, έμεινε άναυδη και στη συνέχεια τόνισε: : «Είπε η Εύη ότι εγώ δεν χωνεύω τις γυναίκες; Συγχαρητήρια στην Εύη Σαλταφερίδου! Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία κοπέλα στο παιχνίδι. Η Σαλταφερίδου και η κολλητή της η Σταυρούλα έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα».

Και υπογράμμισε: «Απίστευτη στιγμή η συνάντηση με τον πατέρα μου. Δεν πίστευα ότι τον αγκάλιαζα. Τραβούσα αυτό το Γολγοθά μόνη μου. Όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που βίωνα γύρω μου, δεν πίστευα ότι το ζω».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved