Media

Το απίστευτο περιστατικό που έζησε η Ζαμπέτογλου: Τη φασκέλωσε & του είπε: «πάρ' τα πίσω και διπλά»

Gossip-tv Team

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Στούντιο 4 πως χθες κάποιος τη φασκέλωσε και εκείνη θύμωσε με τον εαυτό της επειδή του απάντησε με πολύ άσχημο τρόπο. 

«Χθες μου έτυχε ένας και δεν αντέδρασα όπως ήθελα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Χθες ήμουν σε ένα ταχυφαγείο και πήγα με το αυτοκίνητο. Ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο από πίσω μου. Έτυχε και αυτός είχε πάρει λιγότερα από εμένα. Αυτουνού ανοίγει το παραθυράκι και του τα δίνουν και εγώ που είχα πάρει περισσότερα πράγματα καθυστερεί. Τι θα πάθει αν περιμένει;

Αρχίζει το κορνάρισμα. Πού να πάω; Να βγω στην Κηφισίας για να φύγεις εσύ; Και δεν φτάνει που μου το κάνει αυτό, ήταν και νέος άνθρωπος και ήταν και νόστιμος, μου έδειξε και τα πέντε δάχτυλα. Εκ πρώτης είδα έναν συμπαθητικό άνθρωπο. Και του είπα εγώ; Πάρτα πίσω και διπλά. Είπα τι είμαι; 12 χρονών και τα κάνω αυτά;»

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε ότι παλιότερα, όταν οδηγούσε η Νάνση, είχε τέτοιο στόμα που έμοιαζε με... λιμενεργάτη, τονίζοντας φυσικά την έκρηξή της κάθε φορά που συνέβαινε κάτι στον δρόμο.

Εκείνη όμως υπερασπίστηκε στον εαυτό της, λέγοντας πως πλέον δεν το κάνει και πως αυτή τη φορά που της συνέβη, δεν της άρεσε η αντίδρασή της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved