Media

Χρηστίδου-Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της: «Είμαι τυχερή που τον είχα γιατί είναι σπουδαίος»

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου στα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής της Χαμογέλα και πάλι, θέλησε να τιμήσει τη σημερινή γιορτή του πατέρα και έστειλε τις πιο γλυκές ευχές της στον πατέρα της, εγκωμιάζοντάς τον. 

Η παρουσιάστρια, χαρούμενη αλλά και συγκινημένη παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να ωριμάσει αρκετά για να καταλάβει πόσο σπουδαίος υπήρξε στη ζωή της.

Συγκινημένη αλλά και συνειδητοποιημένη, η παρουσιάστρια είπε: «Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες. Είστε όλοι πολύτιμοι. Και να σας πω και κάτι; Μεγαλώνοντας γιατί όταν είσαι παιδί, θεωρείς ότι αυτά είναι τα δεδομένα.

xamogela.jpg

Δεν ξέρεις πώς είναι μία καλή οικογένεια, μία κακή οικογένεια, ένας καλός μπαμπάς, ένας κακός μπαμπάς… Σιγά σιγά στην ενηλικίωση αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.

Χρειάστηκε να ενηλικιωθώ, να περάσουν πολλά χρόνια για να καταλάβω πόσο σπουδαίος είναι ο πατέρας μου και είναι ωραία αφορμή αυτό για να του το πω και να το πείτε και όλοι γιατί μεγαλώνοντας, δεν ξέρουμε πόσες γιορτές έχουμε μπροστά μας και είναι πάρα πολύ σημαντικό να τους το λέμε. Οπότε θέλω να του στείλω ένα μεγάλο φιλί, μία τεράστια αγκαλιά και να του πω πόσο τυχερή είμαι που ήταν αυτός ο μπαμπάς μου και ήταν τόσο σπουδαίος».

Δείτε το βίντεο με όσα συγκινητικά λόγια είπε η Σίσσυ Χρηστίδου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved