Media

Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του και η αποκάλυψη για τα ονόματα των δίδυμών του

Gossip-tv Team

Αγχωμένος αλλά και πολύ ευτυχισμένος ήταν την ημέρα του γάμου αλλά και της βάφτισης των δίδυμων κοριτσιών του ο Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος χθες (17/6)  ένωσε για πάντα τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Ντάσιου

Ο Iron Man του kickboxing έζησε χθες μοναδικές στιγμές και μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν έκρυψε ότι είχε αρκετό άγχος.

Συγκεκριμένα είπε στο «Open Weekend»: «Έχω άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε με το άλλο μου μισό πλέον… Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε γλυκαίνει η πατρότητα, σε μαθαίνει να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δε με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν έχω περιθώρια».

Λίγο μετά και τη βάφτιση των κοριτσιών του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε ότι οι δίδυμες δεν θα έχουν μόνο γενέθλια την ίδια μέρα αλλά και γιορτή αφού πήραν τα ονόματα Σοφία και Αγάπη που τιμούνται από την ορθόδοξη εκκλησία την ίδια μέρα.

«Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Μας άρεσαν. Το σπίτι μας γέμισε με Σοφία και Αγάπη, είναι ιδιαίτερες αξίες. Θα ξεκινήσω με το Αγάπη, μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να της το προτείνω ή όχι. Όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου» είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης όταν ρωτήθηκε για τα κοριτσάκια του.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved