Media

Χριστίνα Σούζη: Επέστρεψε στο δελτίο καιρού μετά το σοβαρό ατύχημά της

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Σούζη επέστρεψε ξανά στο δελτίο καιρού μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Κηφισίας.

Λίγες εβδομάδες μετά το τροχαίο που είχε η Χριστίνα Σούζη στην Λεωφόρο Κηφισίας, η γνωστή μετεωρολόγος επέστρεψε στο δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ και όλοι ανακουφιστήκαμε που την είδαμε καλά και πάλι στους δέκτες μας.

Χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα όσα της συνέβησαν και στην απουσία της, η Χριστίνα Σούζη καλησπέρισε τους τηλεθεατές και παρουσίασε το δελτίο καιρού κανονικά, με τα όποια εναπομείναντα σημάδια στο πρόσωπό της να καλύπτονται επιμελώς από το make-up.

souzi-proino-mas.jpg

Σημειώνεται πως η Χριστίνα Σούζη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης 7/6, όταν κινούμενη επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να συρθεί για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα. Από το περιστατικό δεν προέκυψαν άλλοι τραυματισμοί.

aftokinito-souzi.jpg

Η Χριστίνα Σούζη είχε πει πως το πρόσωπό της είχε υποστεί πολλά τραύματα από το τροχαίο ότι χρειαζόταν χρόνος για να αναρρώσει πλήρως.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved