Media

First Dates: Τού έσπασαν το αμάξι πριν πάει στο γύρισμα, έφαγε χυλόπιτα & το Twitter τον «γλέντησε»!

Gossip-tv Team

First Dates: Η πρώτη κιόλας εικόνα που είχε η Κλαίρη για τον Γιάννη που εμφανίστηκε με κοστούμι και παπιγιόν, δεν ήταν και τόσο υπέρ του! 

Από το πρώτο κιόλας λεπτό, ο Γιάννης είπε ότι πριν βρεθεί στο γύρισμα, του είχαν σπάσει το αμάξι και έτσι δεν είχε μαζί του τη λίστα με τα 17 προσόντα που πιστεύει πως πρέπει να έχει μία γυναίκα για να την έχει δίπλα του.

firstdates-3-6-1160x774.jpg

Φαίνεται όμως πως βρήκε τον... δάσκαλό του με την Κλαίρη από τη Φλώρινα η οποία μάλλον δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από εκείνον. Παρά το γεγονός ότι εκείνος τής τόνισε ότι έχει πολύ δυνατό μυϊκό σύστημα, εκείνη δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται ενώ εκεί που τα... έσπασαν ολοκληρωτικά ήταν όταν ο Γιάννης τη ρώτησε επίμονα να μάθει για τη θέση της σε ό,τι αφορά τον γάμο. Εκείνος, ο οποίος έχει ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν, κατέστησε από την αρχή σαφές πως για εκείνον είναι το ζητούμενο ένας γάμος, όμως η Κλαίρη του ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει καθόλου στον θεσμό.

Το αδιέξοδο δεν άργησε να έρθει ανάμεσά τους και έτσι το επίδοξο φλερτ... φρέναρε μονομιάς.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν μία τέτοια περίπτωση να περάσει ασχολίαστη και έκαναν... βιτριολικά σχόλια, δείχνοντας την απόλυτη συμπάθειά τους στην Κλαίρη. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets που θα σας κάνουν να γελάσετε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved