Media

Η διαφορετική έναρξη της Τσολάκη: «Σήμερα είναι το τελευταίο Open Weekend & είμαι κάπως φορτισμένη»

Gossip-tv Team

Με τελείως διαφορετικό τρόπο από ό,τι θα περίμενε κανείς, ξεκίνησε σήμερα (24/6) η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend

Η όμορφη παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα από τον εξωτερικό χώρο των στούντιο του Open και θέλησε να εκφράσει τα πραγματικά της συναισθήματα.

«Όπως ξεκίνησαν όλα φέτος, έτσι επιλέξαμε και να τελειώσουν. Σήμερα είναι το τελευταίο Open Weekend και δεν θα σας κρύψω ότι είμαι και κάπως φορτισμένη, κάπως γλυκά, περίεργα, συναισθηματικά διαφορετικά σήμερα», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη και συνέχισε:

«Δεν έχω κοιμηθεί, έχω κοιμηθεί 2-3 ώρες το βράδυ και θα μου πείτε: γιατί, είναι πρεμιέρα; Στην πρεμιέρα συνηθίζεται να έχεις άγχος.

Είναι αυτό που πολλές φορές, όταν είσαι στα μισά της χρονιάς ή στον διαρκή αγώνα να βγει η εκπομπή και να τα πάμε καλά, λες: πότε θα έρθει η τελευταία μέρα; Και όταν ξημερώσει αυτή η μέρα που σηματοδοτεί το τέλος μιας ωραίας πορείας και ενός ωραίου κύκλου – γιατί το σίγουρο είναι ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια με αυτήν που αφήνουμε σήμερα – τότε αισθάνεσαι όλα τα όμορφα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την έναρξη της Ελένης Τσολάκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved