Media

Τριαντάφυλλος: Το τρολάρισμα στον Βασάλο και το ξεκαθάρισμα για Κατσούλη: «Δεν θέλω καμία σχέση»

Gossip-tv Team

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Τάκη Καραγκούνια, ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και για τον Σάκη Κατσούλη.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και αφού τρόλαρε για ακόμα μία φορά τον Βασάλο που χθες επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ψηφοφορία του κοινού, αναφέρθηκε στην κακή τροπή που πήρε η φιλία του με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τους οποίους πέρυσι στο Survivor ήταν κολλητός.

Ο Τριαντάφυλλος για ακόμα μία φορά εξήγησε ότι ο σοβαρός λόγος που τον έκανε να πάρει την απόφαση να μη θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους όταν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν η αναίρεση της υπόσχεσης που του είχε δώσει ο Σάκης ότι θα μείνει μακριά από τον Γιώργο Κόρομι με τον οποίο ο Τριαντάφυλλος πέρυσι είχε έρθει σε ρήξη.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε για ακόμα μία φορά το παράπονό του για τη συμπεριφορά του Σάκη και την καλή σχέση που απέκτησε φέτος μέσα στο Survivor All Star με τον Κόρο και τόνισε για ακόμα μία φορά: «Θέλω να τους έχει ο Θεός καλά αλλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση» αναφερόμενος στον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Τριαντάφυλλος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved