Media

Βίκυ Καγιά: Η μυστική συνάντηση με τη Χριστοπούλου που έλυσε την παρεξήγηση!

Gossip-tv Team

Μία τυχαία συνάντηση που όμως έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρ' όλο που έγινε σε ένα από τα πιο λαμπερά events της μουσικής, τα MAD VMA, έφερε ξανά κοντά τη Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, οι δύο κυρίες που κάποτε συνεργάζονταν στο GNTM και για αρκετά μεγάλο διάστημα μετά το τέλος της συνεργασίας τους είχαν «παγώσει» η μία απέναντι στην άλλη αλλά μετά την τυχαία συνάντησή τους στη βραδιά απονομής των βραβείων των Mad, ήρθαν και πάλι κοντά.

Το διάστημα που ήταν αποστασιοποιημένες η μία από την άλλη, όλοι μιλούσαν για έντονη παρεξήγηση που φημολογούταν πως είχε συμβεί ανάμεσά τους. Φαίνεται όμως πως αυτή ανήκει στο μακρινό παρελθόν καθώς στα παρασκήνια των MAD με μία αγκαλιά και ένα φιλί έσβησαν το παρελθόν που ίσως τις χώριζαν.

Υπήρξε όμως και άλλη μία συμφιλίωση, αν ισχύουν όσα είχαν γραφτεί παλιότερα, αυτή με τον Άγγελο Μπράτη αφού η Βίκυ Καγιά, όπως είδαμε και σε φωτογραφίες, βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του γνωστού σχεδιαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βίκυ Καγιά δεν πρόκειται να κάνει κάτι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, καθώς έχει ανάγκη από ξεκούραση και διακοπές.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved