Media

Νίκος Μάνεσης: Περιγράφει καρέ καρέ την «οδύσσεια» που έζησε στις εκλογές του 1993

Gossip-tv Team

Εκλογές 2023 σήμερα και τα επιτελεία όλων των σταθμών έχουν ριχτεί από νωρίς στη μάχη της ενημέρωσης.

Ο Νίκος Μάνεσης μοιράστηκε μία απίστευτη περιπέτεια που έζησε στις εκλογές του 1993, όταν βρέθηκε στην Ικαρία για να καλύψει τα εγκαίνια του νεοανεγερθέντος αεροδρομίου.

«Εγκαινιάζει το αεροδρόμιο στην Ικαρία ο Μητσοτάκης και είμαι απεσταλμένος τότε από τον ΑΝΤ1 έχουμε καταφέρει να περάσουμε με καΐκι στην Ικαρία από τη Σάμο. Πήγαμε, έγινε το ρεπορτάζ, είχα μία κασέτα με τις δηλώσεις του αείμνηστου Μητσοτάκη. Κάποια στιγμή έφυγαν όλοι από τα άλλα καΐκια, ο δικός μου ο καϊκιέρης, έφυγε, έμεινα μόνος στο αεροδρόμιο της Ικαρίας. Ο ήλιος σε λιώνει, φοράω άσπρο πουκάμισο, μπεζ παντελόνι και σακάκι. Το άγχος μου δεν ήταν να επιβιώσω, ήταν η κασέτα, ήταν 5 το απόγευμα και 8 έχει δελτίο και σε μία ώρα έφευγε το πλοίο για Ελληνικό.

manesis33.jpg

Παιδιά, είμαι μόνος στον διάδρομο προσγείωσης, απογείωσης, ακούω ένα ελικόπτερο και στην απόγνωση μου έβγαλα το σακάκι και το κουνούσα. Με είδε ο πιλότος και είχα πρόθεση να τον πληρώσω να με πάει στη Σάμο να πάω στο αεροδρόμιο. Κατέβηκε και ήταν φίλος μου, με πήρε και μου λέει πάω στην Άνοιξη. Το αεροπλάνο είχε καθυστέρηση. Εγώ τελικά 7μιση ήμουν στον ΑΝΤ1, μόνταρα και η κασέτα των υπολοίπων καναλιών ήταν στη Σάμο ακόμα. Συνωμότησε το σύμπαν!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved