Media

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου είναι αδιανόητο. Ποιος νοήμων Έλληνας…»

Gossip-tv Team

Τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην super Κατερίνα με αφορμή την τεράστια αποχή που σημειώθηκε στις χθεσινές εκλογές.

Η αποχή στις εκλογές της 25ης Μαίου έφτασε στο 47% και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Σε συζήτηση που είχε στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον όσων προτίμησαν να πάνε στην παραλία και όχι να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς όπως είπε και η ίδια, είναι οι ίδιοι που έχουν απαιτήσεις και άποψη για το κράτος.

image-(1).jpg

«Δεν μπορώ να διανοηθώ και το λέω για όλους, ωραίος ο καιρός, ωραία όλα, να βλέπω να ανεβάζουν, όχι μόνο σελέμπριτι, φωτογραφίες από τις παραλίες, τις ταβέρνες.. Κι εγώ πήγα να φάω και στην παραλία, αλλά δεν πήγαν να ψηφίσουν. Μου είναι αδιανόητο. Ποιος νοήμων Έλληνας που έχει απαιτήσεις από αυτή τη χώρα και μετά έχει και άποψη, προτίμησε να πάει να κάνει τις βουτιές του και να χαλαρώσει. Εγώ για όποιον το ακούω, ντρέπομαι για λογαριασμό του», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved