Media

Ελένη Βουλγαράκη: Όσα είπε για τη λήξη της συνεργασίας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Gossip-tv Team

Η Ελένη Βουλγαράκη η οποία όπως έγινε γνωστό αποχωρεί από το «Χαμογέλα και Πάλι» στο κλείσιμο της φετινής σεζόν, μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Την Ελένη Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που όπως έγινε γνωστό αποχωρεί από το «Χαμογέλα και Πάλι» στο κλείσιμο της φετινής σεζόν, μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Περίεργα νιώθω. Πάντα όταν τελειώνει η εκπομπή και η σεζόν, τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Αλλά μου αφήνει πολύ ωραία γεύση η σεζόν», δηλώνει η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός στην κάμερα του Alpha.

voulgaraki-800x664.jpg

Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που πρόκειται να πάρει μεταγραφή για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η παρουσιάστρια είπε απλά: «Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Έχω ακόμη μία εβδομάδα στην εκπομπή, οπότε θα τα πούμε πιο μετά».

voulgaraki.jpg

«Είναι υπέροχη η Σίσσυ. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Είναι μέσα στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα», απαντά η Ελένη Βουλγαράκη για τις σχέσεις της με τη Σίσσυ Χρηστίδου και αποχώρησε από το σημείο των δηλώσεων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved