Media

Παππάς κατά Βαλαβάνη: «Για κάποιους το Survivor είναι μία εμπειρία, για κάποιους άλλους το χρήμα»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Τριαντάφυλλος στο ΟΡΕΝ, για τη δήλωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πως οι παίκτες του Survivor μπαίνουν στο παιχνίδι για τα χρήματα, αλλά και για τις κόντρες που είδαμε στον κύκλο του all star.

Αρχικά ανέφερε: «Άκουσα ότι ο Τριαντάφυλλος ξεκινάει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ελπίζω να πάει καλά, ο ίδιος ξέρει πολύ καλά το επικοινωνιακό. Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί του αξίζει», δηλώνει ο Αλέξης Παππάς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει και ο ίδιος την παρουσίαση ενός project στο μέλλον.»!

Και για τη δήλωση της Βαλαβάνη είπε: «Δεν νομίζω ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέρει όλους τους ανθρώπους και τους παίκτες του Survivor. Για κάποιους είναι μία εμπειρία, για κάποιους άλλους το χρήμα».

alexispapas_339503090_779077196899709_8098380333976864617_n.jpg

Για την κόντρα του Ηλία Γκότση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Αλέξης Παππάς είπε χαρακτηριστικά : «Δεν τις είδα όλες τις κόντρες αλλά απ’ ό,τι φάνηκε ο κόσμος δεν τις πολυεκτίμησε όλες αυτές τις καταστάσεις. Έγινε μία υπερπροσπάθεια στην παραγωγή, για να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Breakfast @ Star!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved