Media

«Χαμογέλα και Πάλι»: Φινάλε με δάκρυα για την Σίσσυ Χρηστίδου-«Λύγισε» στον αέρα η Ελένη Βουλγαράκη

Gossip-tv Team

Το «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν ανανεώνοντας το τηλεοπτικό ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Η Ελένη Βουλγαράκη στο κλείσιμο της εκπομπής, δεν άντεξε και «λύγισε». Η συνεργάτης της Σίσσυς αποχωρεί από την ομάδα της εκπομπής, παίρνοντας μεταγραφή για τον ΑΝΤ1.

«Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά ότι «όσο θες να ‘σαι εδώ, θα ‘σαι, «όσο είμαι εγώ εδώ, θα ‘χεις δουλειά». Την αγαπώ πάρα πολύ πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το ήξερα ότι δεν θα είμαι καθόλου ψύχραιμη και σκεφτόμουν τι πρέπει να πω, γιατί τα συναισθήματά μου είναι τόσα πολλά», είπε η Ελένη Βουλγαράκη με δάκρυα στα μάτια.

sissi3.jpg

«Ξέρετε όλοι πώς νιώθω για τον καθένα σας ξεχωριστά, σας τα έχω πει κατ’ ιδίαν. Πήρα πάρα πολλή αγάπη και στήριξη, είμαι πάρα πολύ τυχερή. Θα μου πείτε, βέβαια, γιατί κλαις και φεύγεις αφού περνάς τόσο καλά;

Άκουσα την ψυχή μου και είπα να το κάνω. Κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος 5 χρόνων αλλά είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Είναι τυχερός όποιος είναι δίπλα σου, Σίσσυ. Είμαι ευγνώμων», συμπλήρωσε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Εγώ βρέθηκα πολλά χρόνια στη θέση που βρίσκεσαι εσύ και σου φέρομαι με τον τρόπο που ήθελα να μου φέρονταν κι εμένα όταν ανακοίνωνα ότι θα φύγω, γιατί το καταλαβαίνω. Ήσουν άψογη συνεργάτιδα, δεν έφερες ποτέ κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που θα σε έχουν στην οικογένειά τους και θα έχουν να κάνουν μαζί μου για ό,τι δεν πάει καλά», της είπε κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:

«Είμαι σταθερή στις συνεργασίες μου, δεν θέλω να φεύγουν συνεργάτες. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζουν τα πρόσωπα, καταλαβαίνω όμως ότι κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνει, έτσι είναι η τηλεόραση», τόνισε η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι».

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της έναν προς έναν και να ευχηθεί Καλό Καλοκαίρι στους τηλεθεατές.

sisis9.jpg

Δείτε το βίντεο με την αποφώνηση, παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved