Media

Φεύγει από την εκπομπή της Καινούργιου - «Δεν ξέρω την οριστική απάντηση και είμαι λίγο μπερδεμένη»

Gossip-tv Team

Αλλαγές αναμένονται την επόμενη σεζόν στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Στην εκπομπή, Super Κατερίνα η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε ευθέως τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αν θα φύγει.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε: «Στέφανε θα φύγεις; Έτσι διαβάζω στα sites».

Και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Αφού ξέρεις! Τι με ρωτάς στον αέρα; Αφού ξέρεις ιδιωτικά».

Και ο Στέφανος συνέχισε λέγοντας: «Δεν φεύγω καταρχήν. Αυτή η σχέση μεταξύ μας, δεν είναι σχέση που θα έφευγα. Μπορεί να αποχωρήσω για λίγο αλλά να φύγω αποκλείεται».

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Να πούμε ότι από τη δική μας πλευρά είναι να παραμείνεις στην εκπομπή. Αν εσύ πάρεις κάποιες αποφάσεις, είναι για προσωπικούς λόγους».

katken85_344920709_946897843125416_8100767205143582794_n.jpg

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Με τιμά. Είμαι απροετοίμαστος. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στο “Breakfast”, είπα ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν τηλεφωνικά και αυτή είναι η αλήθεια. Έχω δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα από αρκετά κανάλια, όπως όλοι μας. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος που πάντα θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα μιλήσω μετά με τον οποιοδήποτε. Δεν έχω μιλήσει για τίποτα ουσίας και στο λέω με το χέρι στην καρδιά. Είμαι ξεκάθαρος. Ευχαριστώ θερμά και σένα και τον Θέμη. Ο Νίκος ήρθα για ένα project, μου έδωσε δύο. Έχω ένα χαρακτηριστικό, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Δεν γλείφω. Είσαι η μοναδική παρουσιάστρια που έχω δουλέψει, η οποία έχει ένα τεράστιο προσόν που δεν έχει καμία άλλη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση. Μπορείς και αυτοσαρκάζεσαι, όχι επιτηδευμένα».

Και κατέληξε η Καινούργιου: «Εγώ θέλω πάρα πολύ να παραμείνεις και στο έχω πει. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved