Media

Ηλίας Γκότσης για Survivor All Star: «Τα λεφτά ήταν καλά - Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα»

Gossip-tv Team

Στο Καλύτερα δε γίνεται του Σαββάτου 8/7 βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Γκότσης.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μίλησε για τον All-Star κύκλο του reality επιβίωσης και αποκάλυψε πολλά. Ο ίδιος στάθηκε στην επεισοδιακή αποβολή του από το παιχνίδι λόγω κυρώσεων από την παραγωγή.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το βλέπω μου φαίνεται λες και έχουν περάσει 70 χρόνια, μου φαίνεται λίγο ξένο όλο αυτό πλέον. Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης (Κατσούλης) το έχει πάρει μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Όταν έφυγα από το Survivor, είχα μία πικρία, ένα παράπονο. Δεν το είχα ακόμα συνειδητοποιήσει. Δεν κάθισα όμως να αναρωτιέμαι συνέχεια τι έγινε, γιατί έγινε σε μένα αυτό, αν έφταιγα ή όχι. Έτσι έκρινε η παραγωγή, από ‘κει και πέρα συνεχίσω τη ζωή μου», σχολιάζει ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

Gkotshs.jpg

«Έχω προσπαθήσει να το αποβάλω όλο αυτό από πάνω μου. Με βοήθησε στην αρχή, το 2018 ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από το 2023. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα, γιατί τα μαθήματα που παίρνεις είναι ανεκτίμητα. Σίγουρα μετανιώνω για καταστάσεις αλλά θα ξαναήμουν ο εαυτός μου», παραδέχεται ο Ηλίας Γκότσης αμέσως μετά.

«Τα λεφτά ήταν καλά και πολλά αλλά δεν είναι πάντα το παν. Δόξα τω Θεώ, εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με τη δουλειά μου και όχι μέσω ενός reality. Κρατάω τα μαθήματα του 2023 και η ζωή συνεχίζεται», καταλήγει ο Ηλίας Γκότσης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved