Media

J2US Τελικός - Ιάσονας Παπαματθαίου-Ηρώ: Οι πρώτες δηλώσεις των μεγάλων νικητών

Gossip-tv Team

J2US Τελικός: Μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη νίκη τους, η Ηρώ και ο Ιάσονας Παπαματθαίου θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη στήριξή του, στις πρώτες τους δηλώσεις. 

«Μεθυσμένοι» από την αναπάντεχη, όπως αποδείχτηκε, νίκη τους, ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη ερμηνεύτρια θέλησαν να πουν τα πρώτα λόγια τους μετά την ανάδειξή τους σε νικητές του συγκεκριμένου κύκλου του λαμπερού σόου.

Με τον Ιάσονα να έχει μπερδέψει το τρόπαιο, λες και είχε πάει σε πόλεμο, με το βραβείο και την Ηρώ να προσπαθεί να του βρει τη σωστή λέξη, οι δύο μεγάλοι νικητές δεν είχαν λόγια μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη ότι είναι εκείνοι που κατάφεραν να υπερισχύσουν των υπόλοιπων τριών ζευγαριών που είχαν βρεθεί στον τελικό.

Τόσο η Ηρώ όσο και ο Ιάσονας έδειχναν ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση των κόπων τους όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονταν στο J2US δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό που από την πρώτη στιγμή μέχρι και το μεγάλο φινάλε τούς είχαν στηρίξει και τους χάρισαν την ψήφο τους για να καταφέρουν τελικά να το... σηκώσουν.

Μάλιστα ο Ιάσονας στο τέλος των πρώτων δηλώσεών του μετά τη νίκη επεσήμανε πως είχε δουλέψει πάρα πολύ για να καταφέρει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση του νικητή!

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα λόγια των μεγάλων νικητών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved