Media

Φαίη Μαυραγάνη: Με τα... παπούτσια στο χέρι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στο φινάλε της εκπομπής

Gossip-tv Team

Με τα παπούτσια στο χέρι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Φαίη Μαυραγάνη, καθώς η εκπομπή της Στούντιο με θέα στον ΑΝΤ1 έριξε σήμερα αυλαία. 

«Καλό καλοκαίρι, τελειώσαμε! Τα παπούτσια στο χέρι και φεύγουμε! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», είπε η Φαίη Μαυραγάνη στο βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΑΝΤ1 στο instagram με την ίδια να κρατάει στα χέρια της τις ψηλοτάκουνες γόβες της και να περπατά ξυπόλυτη στο πλατό για να αποχωρήσει.

Περνώντας μπροστά από τον στενό συνεργάτη της Κωστή Πλάντζο εκείνος πρόσθεσε: «Εμείς θα κάνουμε μία μικρή διακοπή αλλά τον Σεπτέμβρη εύχομαι να είναι όλα καλύτερα, με καλύτερους μισθούς και έτσι όλο και καλύτερα να περάσουμε. Προσοχή στην ακρίβεια!».

Η ενημερωτική εκπομπή θα επανέλθει στους δέκτες μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όταν το κανάλι θα αποφασίσει την ημερομηνία της έναρξης της ενημερωτικής του ζώνης τόσο καθημερινά όσο και το σαββατοκύριακο.

Να θυμίσουμε ότι η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν η πρώτη για τη γνωστή δημοσιογράφο στον ΑΝΤ1 και μάλιστα πολύ επιτυχημένη αφού κατάφερε να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό.

Δείτε το βίντεο με τον αποχαιρετισμό της Φαίης Μαυραγάνη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved