Media

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας «έλυσε τον γρίφο»: Θα κάνει πρόταση γάμου στη Βρισηίδα στον τελικό;

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ακούγεται έντονα εδώ και λίγα 24ωρα ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου, μόλις έναν χρόνο μετά τη σύναψη της σχέσης τους. 

Μην ξεχνάμε ότι το ζευγάρι έχει ως ημερομηνία σύναψης της σχέσης τους, την περυσινή μέρα της Ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor 2022 όπου είχαν γνωριστεί και είχαν έρθει κοντά.

Άρχισε λοιπόν να διαρρέει η πληροφορία πως ο Σπύρος σκοπεύει στον φετινό ημιτελικό ή τον τελικό (11/7) να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με την οποία είναι αχώριστοι όλο αυτό το διάστημα.

vrisiida-martikas.jpg

Όπως είπε όμως με αρκετή δόση αμηχανίας όταν ρωτήθηκε ευθέως στην εκπομπή Γεια σου, κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά του. «Δεν γίνεται πρόταση γάμου σε τελικό-ημιτελικό Survivor» επισημαίνοντας πως αυτά τα τόσο προσωπικά θέματα ενός ζευγαριού δεν θα ήθελε να τα μοιράζεται σε μία τέτοια βραδιά.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τα καλοκαιρινά του σχέδια μαζί με τη Βρισηίδα, ο Σπύρος είπε ότι τώρα προέχει να μείνει στην επιχείρησή του και να δώσει λίγο χρόνο και χώρο στην αδελφή του που έμεινε πίσω όσο διάστημα εκείνος βρισκόταν στο Survivor. Έχει ανάγκη από ξεκούραση και έτσι θα μπορεί μόνο τριήμερα ή τετραήμερα να λείπει από την Αθήνα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα είπε για τη φημολογούμενη πρόταση γάμου στη Βρισηίδα Ανδριώτου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved