Media

Ελένη Βουλγαράκη: «Είμαι έτοιμη να βρεθώ στο πλευρό του Λιάγκα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Gossip-tv Team

Ανυπόμονη για τη νέα τηλεοπτική της περιπέτεια δηλώνει η Ελένη Βουλγαράκη η οποία πήρε μεταγραφή από τη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και πάλι, στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό του ΑΝΤ1. 

«Ήταν πολύ συγκινητική η αποχώρηση, ήταν νομίζω η πιο κουλ αποχώρηση από εκπομπή. Πήρα τόση αγάπη, είμαι πάρα πολύ τυχερή. Μόνο όμορφες αναμνήσεις και στιγμές έχω να θυμάμαι από αυτή τη συνεργασία» είπε η νεαρή δημοσιογράφος όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Και συνέχισε: «Μου ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω, απλά η ψυχή μου μού έλεγε ότι πρέπει να κάνω μία αλλαγή. Για δικούς μου προσωπικούς λόγους ήταν όλο αυτό... Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να με μεταπείσει από τη στιγμή που είχα πάρει εγώ αυτή την απόφαση, δεν έγινε κάποια τέτοια κουβέντα. Μου είπε απλώς ότι είναι δίπλα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Όσο για τα πειράγματα που δέχτηκε από τους προηγούμενους συνεργάτες της ότι δήθεν δεν θα έχει τον χρόνο που θα ήθελε να μιλάει στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ελένη Βουλγαράκη ξεκαθάρισε:

«Το πείραγμα που μου έκαναν στον αέρα για τον Γιώργο Λιάγκα και το ότι δεν θα μπορώ να μιλήσω εκεί δεν ήταν ακριβώς έτσι. Ήταν γιατί λίγο πριν συζητούσαμε άλλα θέματα ενημέρωσης και επικαιρότητας και είπα: αφήστε με τώρα να μιλήσω που μπορώ». Δεν υπήρξε καμία ενόχληση από τον ΑΝΤ1».

Όσο για τη μεταπήδησή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Είμαι έτοιμη να βρεθώ στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Δεν με αγχώνει καθόλου. Ίσα-ίσα θα πάρω από την εμπειρία του, είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Ούτε οι αποχωρήσεις των Κορινθίου-Νομικού επηρέασαν την κρίση μου, λειτουργώ ως μονάδα. Τα έβαλα κάτω και τα συζήτησα με τον εαυτό μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved