Media

Ο Κοκλώνης έκανε ΤΗΝ αποκάλυψη: «Ο νικητής του Fame Story θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Κοκλώνης, λίγο πριν ρίξει αυλαία χθες στο J2US αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη που έχει να κάνει με το Fame Story που θα δούμε από τη νέα σεζόν. 

Ο παρουσιαστής του λαμπερού σόου αποφάσισε να αποκαλύψει αποκλειστικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται, ότι ο νικητής που θα αναδειχθεί από το τάλεντ σόου, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision τον επόμενο Μάιο.

koklonis.jpg

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε για να αποκαλύψει τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν σε αυτό το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, ο ίδιος δήλωσε... ψαρωμένος και είπε ότι προτιμάει να μάθουν τα υπόλοιπα από τον Alpha που θα προβεί το επόμενο διάστημα σε ανακοινώσεις.

Πάντως, σε ό,τι αφορά την «εμπλοκή» του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο Νίκος Κοκλώνης είπε ότι εφόσον ανήκει στην Barking well σίγουρα θα έχει ενεργό ρόλο στο Fame Story.

Η Καίτη Γαρμπή, πάντως, είπε ότι δεν πρόκειται να τη δούμε στο Fame Story αφού είναι μέρος της κριτικής επιτροπής του J2US που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, μετά το τέλος του Fame Story.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved