Media

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Καρέ καρέ το τέλος της Βουλίτσας με τον θάνατό της – Απαρηγόρητος ο Μηνάς

Gossip-tv Team

Φινάλε απόψε και για το "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" που έκλεισε με μία σημαντική απώλεια.

Η Βουλίτσα χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά για τελευταία φορά αφού στη συνέχεια πνίγηκε μπροστά στα μάτια του.

Η κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Μετά το θάνατο της Βουλίτσας όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες βρέθηκαν στο πλευρό του χήρου, πια, Μηνά προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Μέσα από ένα flashback, όμως, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την αιτία από την οποία και… «έφυγε» η Βουλίτσα. Σε αυτό είδαμε πως το αγαπημένο ζευγάρι, η Βούλα και ο Μηνάς, είχαν καλέσει για φαγητό τον καλό τους φίλος στο σπίτι όπου στο τραπέζι πρωταγωνίστησαν ψαράκια!

«Στο μυθιστόρημα γράφω τώρα μια σκηνή που τον ακούμε να λέει που θα ήθελε να σκορπιστεί η τέφρα του όταν πεθάνει. Μας λέει ότι θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Αιγαίο» αναφωνεί, κάποια στιγμή του δείπνου, η Βουλίτσα με τον Μηνά να τονίζει πως «όλα τα είχε το Αιγαίο, οι στάχτες του έλειπαν».

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μηνάς στην τελευταία της αυτή σκηνή.

To αντίο του Alpha:

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο αντίο του Alpha.

mourmoura90-antigrafo-2.jpg

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved