Media

Survivor All Star Τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη: «Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου»

Survivor All Star Τελικός: Ανακουφισμένος εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ήττα του από τον Σάκη Κατσούλη, ο Νίκος Μπάρτζης

Λίγο μετά το τέλος του live του μεγάλου τελικού, ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε στους δημοσιογράφους και έδειξε να είναι πολύ χαρούμενος που όλα πλέον έχουν τελειώσει.

Μην ξεχνάμε ότι ο Νίκος Μπάρτζης υπήρξε από τους παίκτες που βρέθηκαν στο Survivor All Star από την πρώτη μέρα. Πράγμα που σημαίνει πως ήταν μακριά από την οικογένειά του και την πατρίδα του πάνω από έξι μήνες.

20230712012629_1D8A9951.jpg

Μπορεί να έχασε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και τον τίτλο του Survivor All Star, όμως η ανακούφιση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του αφού είχε μεγάλη ανάγκη να δει από κοντά τα αγαπημένα του πρόσωπα και να μιλήσει μαζί τους.

«Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Η χαρά μου είναι μεγάλη τώρα. Τέλειωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά» αρκέστηκε να πει χαμογελαστός ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει σπίτι του, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved