Media

Survivor All Star Τελικός-Ο Σάκης Κατσούλης στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη: «Νιώθω γεμάτος»

Survivor All Star Τελικός: Τρισευτυχισμένος για τη δεύτερη νίκη του επάθλου του Survivor μέσα σε δύο χρόνια δηλώνει ο Σάκης Κατσούλης στα πρώτα του λόγια μετά τη μεγάλη του νίκη. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής, ο οποίος το είχε σηκώσει το 2021, κατάφερε για δεύτερη φορά να πάρει το έπαθλο και φυσικά μαζί και το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στον μεγάλο νικητή.

Μιλώντας, λίγη ώρα μετά τη νίκη του, ο Σάκης δεν έκρυψε πόσο συγκινημένος είναι από την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος για δεύτερη φορά.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχουν τελειώσει τα λόγια, πραγματικά. Νιώθω πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμου. Μόνο αυτός είναι ο τελικός κριτής, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Εγώ αυτό που μπορούσα να κάνω μέσα στους στίβους μάχης, το έκανα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, όμως, αν ο κόσμος δεν σε αγαπήσει, δεν σε στηρίξει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Αυτό για μένα δείχνει ότι ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη, αυτό είδε και τη δεύτερη. Ότι δεν αλλοιώθηκα σαν χαρακτήρας, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ όλον αυτόν τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved