Media

Δείτε πώς είναι σήμερα η Iωάννα Μάρκου που έκοψαν στο GNTM λόγω παραπανίσιων κιλών!

Gossip-tv Team

Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν η Ιωάννα Μάρκου πήγαινε τώρα στο GNTM να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας...Θα πέρναγε;

Η Ιωάννα Μάρκου είχε βρεθεί στις οντισιόν του GNTM2 αλλά δεν είχε καταφέρει να πείσει τους αυστηρούς κριτές για τις δυνατότητές της και την αξία της.

Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Άγγελος Μπράτης την είχαν κόψει και δεν μίλησαν και με τα καλύτερα για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ Δημήτρης Σκουλός ήταν ο μοναδικός που είχε ψηφίσει θετικά.

Οι κριτές την απέρριψαν καθώς υποστήριξαν πως η κοπέλα έχει κάνει παρεμβάσεις στο στήθος και στα χείλη της. Επίσης είπαν πως αυτό που δεν τους έκανε ήταν τα κιλά της, και έτσι δεν της έδωσαν την έγκρισή τους για να συνεχίσει.

Τέσσερα χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση και στο ριάλιτι, η Ιωάννα Μάρκου είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος.

Μην σας κάνει εντύπωση αν δεν την θυμάστε γιατί από τις αναρτήσεις της στο Instagram βλέπουμε η κοπέλα είναι αρκετά αδυνατισμένη αλλά έχει βάλει και πολλά φίλτρα στο πρόσωπο.

Θυμηθείτε στο παραπάνω βίντεο την εμφάνιση της στο GNTM 2

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved