Media

Νίκος Μπάρτζης: Τα σχέδιά του μετά το Survivor και η ατάκα του πατέρα του για τον χαρακτήρα του

Gossip-tv Team

 

Μετά από 6,5 μήνες το Survivor All Star έφτασε στο τέλος. Νικητής του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πήρε τις περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, τα 100.000 ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης μίλησαν στην εκπομπή «Δεκατιανοί», με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στον ΣΚΑΪ.

Για τον Νίκο Μπάρτζη που έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά που τελικά «δεν κατάφερε να πιει νερό», ο ίδιος δήλωσε: «Αυτό είναι θέμα του κόσμου. Ο κόσμος σε πάει εκεί. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Βγήκα τόσες φορές υποψήφιος και μου έδειξε την αγάπη του. Έφτασα στον τελικό και μακάρι να βρω τον τρόπο για να ευχαριστήσω τον κόσμο».

20230711230430_1D8A9033.jpg

Για τον «δύσκολο χαρακτήρα του», όπως είπε και ο πατέρας του στον χθεσινό τελικό του παιχνιδιού, ο Νίκος Μπάρτζης τόνισε ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του. «Ο κόσμος με αγάπησε και με έφτασε μέχρι εδώ για τον Νίκο που έχει γνωρίσει. Στο παιχνίδι έδειξα αυτό που, πραγματικά, είμαι».

Για το αίσθημα της πείνας και οι δύο παίκτες είπαν ότι είναι δύσκολο για κάποιον να το καταλάβει αν δεν το έχει βιώσει. «Γενικά, οι συνθήκες δεν περιγράφονται και οι κάμερες δείχνουν ελάχιστα από αυτά που εμείς ζούμε και αισθανόμαστε. Οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες, πρόκειται για πραγματική επιβίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είμαστε δύο παίκτες που έχουμε περάσει, περίπου, 12 μήνες στην τηλεόραση. Σίγουρα, αυτό το παιχνίδι σου μαθαίνει να ξεπερνάς τα όριά σου».

20230711213610_1D8A8872.jpg

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι πλέον θέλει να αφήσει πίσω το κεφάλαιο «Survivor». «Θέλω να ξεκουραστώ και είμαι χαρούμενος που τελείωσε το παιχνίδι», πρόσθεσε ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved