Media

Μαριάντα Πιερίδη: Λύγισε με τα λόγια της κουμπάρας της - Η έκπληξη γενεθλίων του συζύγου της

Gossip-tv Team

Γενέθλια για τη Μαριάντα Πιερίδη και λίγο πριν το φινάλε της σημερινής εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes την περίμεναν εκπλήξεις.

Η φίλη και κουμπάρα της Μαριάντας Πιερίδη, Ντίνα Νικολάου μίλησε στον αέρα της εκπομπής: «Χρόνια πολλά κορίτσι μου, να χαίρεσαι τα αγόρια σου. Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα. Να σκίσετε. Είστε η καλοκαιρινή μας παρέα. Τι θα κάνεις; Θα κλάψεις; Να μου το προσέχετε αυτό το κορίτσι γιατί είναι ευσυγκίνητο».

marianta4.jpg

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη της ζήτησε μια συμβουλή για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια, η Ντίνα Νικολάου ανέφερε: «Θα σου πω αυτό που μου είχαν πει κι εμένα πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν βγήκα πρώτη φορά στην τηλεόραση. Μου είπαν να είμαι ο εαυτός μου, αυτό να είσαι κι εσύ. Εγώ αυτό αγαπώ. Είσαι ένας άνθρωπος με δυναμισμό, με πολύ ωραία αισθήματα, μια πολύ καλή φίλη, μια πολύ καλή σύζυγος, μια πολύ καλή μαμά. Είσαι ένας άνθρωπος πολύ επικοινωνιακός, που αγαπά τους ανθρώπους» και η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα.

marianta8.jpg

Δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κατριβέσης ο οποίος παρότι βρίσκεται στην Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, της έστειλε μία τούρτα και της έδωσε τις πιο θερμές ευχές του.

marianta99.jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved