Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Από χειμώνα μπορεί να μας βλέπετε στην τηλεόραση»

Gossip-tv Team

 Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν τα επαγγελματικά τους σχέδια.

«Ο γάμος κάτι μαγικό για εμένα, κάνουμε τα πάντα μαζί, δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αναρωτιέμαι τι έκανα πριν. Εγώ τον τράβηξα να πάμε στην Κύπρο. Αισθάνομαι τέλεια, έχουμε φύγει από όλη την τοξικότητα που μας συνέβαινε εδώ πέρα. Έχουμε το σπίτι μας, τις δουλειές μας και έχω εισπράξει όση αγάπη τόσα χρόνια στην Ελλάδα» ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση που ήταν στην εκπομπή Καλοκαίρι #Yes!

mavrikios.jpg

Για την υπερέκθεση της προσωπική τους ζωή, είπαν: «Δεν έχουμε μετανιώσει, μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, δεν θεωρώ ότι πρέπει να μπει φρένο. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού και δεν θέλουν να ακουστούν».

Στο τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μετά την αποβολή του παιδιού τους: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που μας το είπε ο γιατρός και προσπαθώ και εγώ να την ηρεμήσω, γιατί χτυπιόταν, και φώναζε “τι έκανα λάθος;”. Θέλουμε να το πούμε γιατί μπορεί να συμβεί σε όλους, δεν φταίει η μάνα. Εκείνη την περίοδο τα άφησα όλα, έκλεισα το κινητό μου για έναν μήνα και δεν ξεκόλλησα από δίπλα της, μέχρι και στο μπάνιο μαζί πηγαίναμε».
Και αμέσως μετά έριξε τη «βόμβα» ότι από χειμώνα μπορεί να τους δούμε στην τηλεόραση χωρίς όμως να δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved