Media

Χάρης Γιακουμάτος: «Έχω περάσει το δοκιμαστικό του Breakfast@Star»

Gossip-tv Team

O Xάρης Γιακουμάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι #YES για τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Breakfast@Star, αφού έκανε δοκιμαστικό, αλλά και για την Ιωάννα Μαλέσκου και το survivor all star.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι το πρόσωπο των ημερών αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο. Το δοκιμαστικό με το Breakfast@Star το έχω περάσει αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον παραπάνω. Το έχω κάνει τρία χρόνια, και με τη Ναταλία Γερμανού και την Ιωάννα Μαλέσκου. Είναι κάτι που μου αρέσει, θέλω να το κάνω με τον τρόπο μου και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.».

Και πρόσθεσε: «Φέτος δεν είχα άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Αναμένω να δω τι θα γίνει γιατί ακούω ότι θα ξεκινήσουν πολλές εκπομπές».

harisgiakoumatos_359724506_207211375637299_3363795503637433617_n.jpg

Και συνέχισε λέγοντας ο Χάρης Γιακουμάτος: «Αν γίνει κάτι σαν το Survivor All Star θα έχει ενδιαφέρον, θα πάει πολύ καλύτερα από το All Star. Γιατί ο κόσμος θέλει να δει το καινούργιο και να έχει και την αλληλεπίδραση με το παλιό. Θα μου άρεσε να το δω σαν τηλεθεατής αλλά να είμαι και μέσα να παίζω. Για φέτος είχαμε υψηλές απαιτήσεις και περιμέναμε το καλύτερο του σύμπαντος. Οι παίκτες ασχολήθηκαν με την ίντριγκα και απομυθοποιήθηκε το αγωνιστικό… Έχουν συμβεί και θα συμβούν παρανομίες. Είναι άνθρωποι που πεινάνε και θέλουν να βρουν λύσεις, άρα θα κάνουν αυτές τις “βρωμοδουλειές”».

Και κατέληξε λέγοντας: «Βέβαια θα δούλευα ξανά με την Ιωάννα Μαλέσκου. Πέρασα πολύ ωραία, είναι αξιόλογος άνθρωπος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved