Media

Fame Story: Η μουσική ακαδημία επιστρέφει ανανεωμένη και αυτό είναι το trailer!

Gossip-tv Team

Το Fame Story, η πιο διάσημη μουσική ακαδημία επιστρέφει, ανοίγει ξανά τις πόρτες της για να υποδεχθεί τη νέα γενιά τραγουδιστών.

Το Fame Story επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής του μουσικού διαγωνισμού και μέσω του trailer καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχήQ

«Κέρδισε συμβόλαιο με την Panik Records, 50.000 ευρώ μετρητά και εκπροσώπησε εσύ την Κύπρο στον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού», αναφέρει χαρακτηριστικά!

Fame-Story.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes και είχε τονίσει: «Όποιος συμμετέχει στο σόου αυτό εκτός από ευκαιρίες θα μάθει κιόλας. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό».

Και είχε προσθέσει: «Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά θα κάνουμε διάλειμμα και μετά J2US. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα έχουμε μία αποχώρηση την εβδομάδα».

koklonis-fame.jpg

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved